Bezpečné celoroční parkování karavanů

21.3.2023

Pořídili jste si vlastní karavan, ale nemáte žádný svůj pozemek, na kterém byste ho mohli mít zaparkovaný, když s ním zrovna nikde nejezdíte nebo když ho potřebujete “odložit” na zimu? Nemusíte si nutně kupovat pozemek, na kterém by mohl stát, ale můžete využít naše parkoviště i pro celoroční parkování karavanů.

parkování karavanu

Parkování karavanů není vhodné pod stromy nebo na louce

V případě, že máte za sebou poslední výjezd a chystáte se karavan zazimovat, měli byste ho zaparkovat na místo, které je pro něj vhodné. Nevhodné je například parkování karavanů pod stromy, ze kterého na něj mohou padat větve a trus a nečistoty od ptáků.

Chci karavan 

Také nedoporučujeme parkování na louce nebo na nestabilním podnoží, kde je vlhkost, která karavanu také nesvědčí. Navíc na takovýchto prostorách ho nemáte na očích a nevíte, kterému vandalovi nebo zlodějovi se váš karavan zalíbí.

V Čechách rozhodně nemůžete parkovat všude

Pokud by vás napadlo karavan třeba zaparkovat na nějakém parkovišti nebo jiném místě, které k tomu není určené, naše Česká republika, narozdíl od některých jiných zemí, není zrovna k takovémuto parkování přátelská a benevolentní.

Po posledním výjezdu vás čeká zazimování

Poslední podzimní dovolená skončila, a vy už se nikam s karavanem nechystáte? Předtím, než ho na zimu zaparkujete rozhodně nezapomeňte na jeho zazimování, které se rozhodně nevyplatí podceňovat.

Více o zazimování karavanu 

Zaparkujte svůj karavan u nás

  • celoroční nebo jen mimo sezónní stání
  • bezpečné parkování s kamerovým systémem
  • možnost servisu přímo na místě
  • zazimování přívěsu po sezoně (vypuštění vody, vysušení, úklid, vyjmutí baterie, vylití nádrže a tak dále)
  • příprava přívěsu před sezonou (umytí, vyčištění, nainstalování dobité baterie, doplnění vody, doplnění plynu, odzkoušení všeho potřebného)
  • základní cena stání je 950.- Kč bez DPH / měsíc

Kde nás najdete 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4