Dobrodružství a nezávislost, to je dovolená s karavanem

29.5.2023

Shánět takové ubytování, které by přesně vyhovovalo vašim potřebám může být pěkná fuška. Obzvláště, pokud máte rádi volnost a chcete být závislí jenom sami na sobě. Nebo pokud pro vás dovolená neznamená zůstat na místě, ale naopak ji chcete procestovat a každou noc strávit na jiném místě. V tom případě je dovolená s karavanem ideální.

dovolená s karavanem

Dovolená s karavanem pro celou rodinu

Vyražte na prázdniny s celou rodinou i s vaším čtyřnohým mazlíčkem, kterého do většinu ubytování ani nepustí, a užijte si dobrodružství podle vašich vlastních představ. Děti milují karavany, ubytování v nich je pro ně mnohem zajímavější a lákavější než nudný hotelový pokoj, u kterého navíc musíte dodržovat daný příjezd a odjezd. Dovolená s karavanem je dovolenou na vlastní pěst.

Chci nezávazně poptat 

Jaké jsou výhody dovolené s karavanem?

  1. karavan není jen noclehárna, je to vlastně takový malý domeček - můžete si v něm vařit jídlo, umýt se, jít na toaletu, odpočinout si a podobně
  2. nemusíte mít přesně stanovený cíl - můžete jezdit po naší republice, ale vydat se kamkoliv za hranice, a to na jak dlouho sami chcete
  3. máte svoje soukromí
  4. nemusíte dopředu sjednávat ubytování a být na něm závislí

Karavan z druhé ruky není podřadný

Chtěli byste se také stát “karavaňákem”, ale máte obavy ohledně financí? Nemusíte si přece hned kupovat nový karavan, ale poohlédněte se po karavanu z druhé ruky. Nemusíte mít obavy, že použité karavany jsou podřadné, nebo že sotva stojí na kolech.
U nás se kvality prodávaných karavanů rozhodně bát nemusíte. Přijďte se k nám podívat na svůj budoucí karavan.

Chci si vybrat karavan 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4