Dovolená v přírodě s karavanem

10.6.2023

Když na dovolenou, tak do přírody. To je motto snad každého majitele karavanu. Jen co se trochu oteplí, už se nemůže dočkat, až sbalí karavan a hurá na dovolenou v přírodě. Právě pocit volnosti, nezávislosti a propojení s přírodou jsou tři hlavní důvody, proč si pořídit karavan.

dovolená v přírodě

Dovolenou v přírodě si zamilujete

Jakmile se vydáte na dovolenou, nebo třeba jen na víkend, karavanem, každá dobrodružnější povaha si tento způsob trávení volného času zamiluje. Ať už jste z města nebo z vesnice, uspěchaná a technologická doba si nás najde všude. Pokud před ní chcete alespoň na pár dní utéct, pak je dovolená v přírodě perfektní.

Udělejte si čas sami na sebe

Vypněte si telefony, zapomeňte, jestli máte signál na wifi, zkuste vypustit všechny vaše starosti a problémy, a věnujte se jen sami sobě a svojí rodině. Takový odpočinek si zasloužíte, a pravděpodobně ho i opravdu potřebujete. Nic vám neuteče, svět poběží svým zběsilým tempem dál i bez vás.

Vše si vezete s sebou …

Ať už jedete kamkoliv do přírody, ubytování si vezete všude s sebou. A nejde jenom o spaní, ale v karavanu si můžete odpočinout, najíst se, umýt nebo dojít na toaletu. A to může být v případě, že jste mimo civilizaci, obrovskou výhrou.

Chci si koupit karavan

Proč si máte pořídit karavan?

  • karavan neslouží jen k přenocování, ale nahradí vám kompletní ubytování - můžete si v něm vařit jídlo, umýt se, jít na toaletu, odpočinout si a podobně
  • nemusíte nutně znát cíl své cesty, ale prostě se vydáte, kam vás zrovna napadne, třeba i za hranice
  • máte soukromí a klid, které jsou k nezaplacení
  • nemusíte dopředu hledat ubytování, a být na něm závislí

Vyberte si karavan a vyrazte na dovolenou v přírodě

Všechny karavany, které máme v nabídce, si můžete prohlédnout na našich stránkách v sekci Nabídka. Pokud se vám nějaký líbí, kontaktujte nás. Společně si domluvíme termín, kdy vám karavan ukážeme, případně vám s jeho výběrem poradíme.

Chci si vybrat karavan 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4