Kempy pro karavany aneb dovolená ve vlastním

17.7.2023

Rozhodli jste se strávit svou letošní dovolenou ve společnosti karavanu? Možná ho na noc nechcete mít zaparkovaný nikde na samotě u lesa, ale rádi byste zakotvili v nějakém kempu a využili ho jako ubytování místo stanu nebo chatky. Hledat nebudete muset daleko, protože většina kempů u nás je vhodná i pro karavany.

kempy pro karavany

Kempy pro karavany mají své výhody

I dovolená s karavanem v kempu má své výhody. Jednak bydlíte ve svém, ale zároveň jste v centru dění a můžete s ním kdykoliv vyrazit o kemp dál, aniž byste se museli složitě balit. Některé kempy jsou opravdu na vysoké úrovni, mají nadstandardní zázemí a různé aktivity. I to je důvodem, proč si hodně karavaňáků oblíbilo kempy pro karavany.

Chci si vybrat karavan 

6 důvodů, proč chtít do kempu

  1. Přírodní oáza klidu
    Kempy jsou často situovány v nádherném prostředí, ať už se nacházejí na břehu jezera, v lese nebo pod vrcholky hor. Toto spojení s přírodou nabízí klidný únik od každodenního shonu a stresu města.
  2. Flexibilita a svoboda
    Máte plnou kontrolu nad svým časem a plánem. Nemusíte dodržovat pevně stanovené časy snídaně a večeře, můžete si sami určit, kdy vyrazíte na výlet nebo se vrátíte do karavanu odpočívat.
  3. Rodinná atmosféra
    Kempy jsou často centry společenského setkávání, kde si můžete vyměňovat zážitky a tipy s ostatními milovníky přírody. Pro děti jsou kempy rájem na objevování nových kamarádů a her.
  4. Ekonomická výhodnost
    Kempování je cenově dostupnou alternativou k ubytování v hotelích nebo pronájmu chaty.
  5. Aktivní dovolená
    Kempování vám umožňuje aktivní trávení volného času. Od pěších tůr a cyklistických výletů až po vodní sporty a pozorování divoké přírody – každý si zde najde to své.
  6. Pohodlné vybavení
    Moderní kempy nabízejí všechny potřebné pohodlí, jako jsou čistá sprchová zařízení, toalety, elektrická připojení a možnost napojení na vodu.

A na závěr pro vás máme pár tipů na oblíbené kempy pro karavany

  • Kemp Sedmihorky - Turnov
  • Kemp Dolce - Trutnov
  • Autokemp Merkur - Pasohlávky
  • Kemp Pecka
  • Kemp Žamberk
  • Kemp Chlumec nad Cidlinou
  • Kemp Vranovská pláž - Vranov nad Dyjí
  • Kemp u Kukačků - Lipno
  • Praguecamp - Praha

Chci vyrazit s karavanem 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4