Vyrazte na výlety s karavanem a užijte si vlastní pohodlí

27.4.2023

Krásné jarní počasí přímo vybízí k tomu, abychom vyrazili někam na dovolenou nebo na výlet. Pokud máte rádi cestování, poznávání nových míst, ale přitom máte rádi své pohodlí, vyražte na výlety s karavanem. Jakmile jednou vyrazíte, kouzlu vlastního ubytování na kolečkách naprosto podlehnete.

výlety s karavanem

Výlety s karavanem aneb nic vám nebude chybět

Ať už se vydáte na výlet s karavanem kamkoliv, své ubytování si vezete všude s sebou. A nejde jenom o spaní, ale v karavanu si můžete odpočinout, najíst se, umýt nebo dojít na toaletu. A to může být v případě, že jste mimo centrum dění, obrovskou výhrou.

Karavan můžete nechat odpočívat v kempu

S počínající sezónou lze využít karavan na výlet i do větší vzdálenosti. Karavan oproti obytnému vozu jen odpojíte a můžete pohodlně jen s vaším osobním vozem vyrazit kamkoliv na výlet, nákup, zkrátka kamkoliv chcete. Nemusíte překonávat žádná omezení.
V dnešní době už po celé Evropě existují kempy, kde jsou karavany vítány, případně není těžké najít povolená místa na přespání v přírodě.

Karavan také můžete využít na prodloužený víkend na zahradě u známých, aniž byste jim narušili soukromí jejich domova.

Výhody karavanu oproti obytnému vozu i stanu

To je velkou výhodou oproti obytnému vozu, kdy musíte cestovat s celým velkým vozem, a překonávat omezení v parkování a průjezdech.

Stan vám poskytne dobrodružství samoty, ale nedopřeje vám komfort karavanu, tedy tepla a zázemí, stejně tak i pevnou postel, koupelnu, toaletu, vařič nebo lednici.

Vyberte si karavan a hurá na výlety

Všechny karavany, které máme v nabídce, si můžete prohlédnout online. Pokud vás nějaký zaujal, kontaktujte nás. Rádi si s vámi domluvíme termín, kdy vám karavan ukážeme, případně vám ochotně při výběru poradíme.

Chci si koupit karavan 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Naše další služby 

4